Foto Galeri - Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi OL !!!

Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi OL !!!
Ben yorum yapmak istemiyorum yorum sizin.....



Filed Under: ,

About the Author

My name is Dinh Quang Huy or known as alias NhamNgaHanh .I made this template in magazine style and named it Simplex Darkness .I hope it helpful to persons who want a solutions for a template in Blogspot.To download this template and see template install instruction ,go to Simplex Design blog.

3 comments

Trackback URL | Comments RSS Feed


  1. Benim güzel kardeşim,

    Müslüman müslümanın ayıbını örtmelidir. Bu günahı şimdi onun işlediğinin mislisiyle sen işliyorsun. Ben sana çok kısa bir şey söyleyeyim sen yine bildiğin gibi yap. Sonuçta herkes özgürdür. Vallahide billahide o zatın haberi olmasada o resim orada durduğu sürece, bakan insan sayısı kadarda günaha girmektesin. Senin bu yükü kaldırmaya gücün yetiyorsa hodri meydan. Selametle kal

     

  2. Sadece beli açılmış ? Bu çok doğal. Yaptığında çok ayıp ve gğnah.

     
  3. Lemon says:

    Düşüncelerinize saygı duyuyorum ben burada herhangi bir günah işleyip işlememekten çok kişinin içinde bulunduğu çelişkiyi görebilmenizi istrerdim. Bundan 10 yıl önce böyle birşey göremezdiniz fakat ne olduysa artık bu heryerde var. Başı sözde kapalı kıçı bu şekilde olan insanlar hergün artıyor.Sözüm sözde müslümanlara gerçekten dinin bütün olarak yaşan biri zaten bu hale düşmez. SAYGILAR.

     

Leave a Reply