Boyun Ağrılarına Bitkisel Tedavi Kürü...
denenem
|
13 Mayıs 2009 Çarşamba
|
0 comments
Boyun ağrılarından şikayet eden okurlarımız için, bir kaç bitkisel öneride bulunmak istiyoruz. Aşağıda malzemeleri sayılan kürler, ayrı ayrı uygulanması gereken kürlerdir.
GEREKİ MALZEMLER :
* Servi kozalağı,
* Ada çayı,
* Salkım söğüt,
* Kedi otu,
* Zeytin yağı
KÜRLERİN HAZIRLANIŞI VE KULLANI ŞEKLİ :
* Servi kozalağı dövülüp, toz haline getirildikten sonra, bir tülbent veya sık süzgeç yardımı ile elenir. Elde edilen toz, merhem kıvamına gelinceye kadar, zeytinyağı ile karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan merhem boyuna sürülür.
* Ada çayı ve söğüt yaprakları, ayrı kaplarda kaynatılarak haşlanır. Adaçayı sıkılır ve elde edilen pos, lapa oluncaya kadar, söğüt suyu ile karıştırılır. Elde edilen lapa boyuna sürülür ve sarılır.
* Kedi otunun saçakları kurutulduktan sonra, havanda dövülerek ezilir. Elenen toz, zeytinyağı ile karıştırılarak macun yapılır. Elde edilen acun, boyuna sarılır.
Boyun ağrılarından şikayet eden okurlarımız için, bir kaç bikisel öneride bulunak istiyoruz. Aşağıda malzemelerisayılan kürler, ayrı ayrı uygulanması gereken kürlerdir.
GEREKİ MALZEMLER :
*Servi kozalağı,
* Ada çayı,
*Salkım söğüt,
* Kedi otu,
*Zeytin yağı
KÜRLERİN HAZIRLANIŞI VE KULLANI ŞEKLİ :
* Servi kozalağı dövülüp, toz haline getirildikten sonra, bir tübent veya sık süzgeç yardıı ile elenir. Elde edilen toz, merhem kıvamına gelinceye kadar, zeytinyağı ile karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan merhem boyuna sürülür.
* Ada çayı ve söğüt yaprakları, ayrı kaplarda kaynatılarak haşlanır. Adaçayı sıkılır ve elde ediln pos, lapa oluncaya kadar, söğüt suyu ile karıştırılır. Elde edlen lapa boyuna sürülü ve sarılır.
* Kedi otunun saçakları kutulduktan sonra, havanda dövülerek ezilir. Elenen toz, zeytinyağı ile karıştırılarak macun yapılır. Elde edilen acun, boyuna sarılır.
GEREKİ MALZEMLER :
*Servi kozalağı,
* Ada çayı,
*Salkım söğüt,
* Kedi otu,
*Zeytin yağı
KÜRLERİN HAZIRLANIŞI VE KULLANI ŞEKLİ :
* Servi kozalağı dövülüp, toz haline getirildikten sonra, bir tübent veya sık süzgeç yardıı ile elenir. Elde edilen toz, merhem kıvamına gelinceye kadar, zeytinyağı ile karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan merhem boyuna sürülür.
* Ada çayı ve söğüt yaprakları, ayrı kaplarda kaynatılarak haşlanır. Adaçayı sıkılır ve elde ediln pos, lapa oluncaya kadar, söğüt suyu ile karıştırılır. Elde edlen lapa boyuna sürülü ve sarılır.
* Kedi otunun saçakları kutulduktan sonra, havanda dövülerek ezilir. Elenen toz, zeytinyağı ile karıştırılarak macun yapılır. Elde edilen acun, boyuna sarılır.
Filed Under: GENEL






0 comments
Trackback URL | Comments RSS Feed