Discovery Channel - Kıyamet Günü Ne Kadar Yakın VCD

alt
Discovery Channel - Kıyamet Günü Ne Kadar Yakın VCD
alt
Kıyamet günü sandığımızdan daha mı yakın? Bilimkurgu, dünyanın saldırıya uğradığını söylüyor. Meteorlar, katil bakteriler veya bilgisayarların isyanı...Bu kıyamet senaryoları gerçek olabilir mi? Fırtınalar, seller, kuraklık, ani hava değişimleri gittikçe yaygınlaşıp sıradan olaylara dönüşüyor. Küresel ısınma ile iklimleri altüst eden insanoğlu dünyanın sonunu mu getiriyor?

Farklı bir yakıt türü, uzun vadedeki felaketleri önlemek için bir çözüm sağlayabilir mi? Mutasyona uğrayan ölümcül mikroplar insanoğlunun katili olabilir mi? Bir diğer tehdit ise uzayın derinliklerinden gelip bizi vurabilecek olan asteroitler. Kıyamet kehanetçilerine göre ise insanoğlunun sonunu getirecek tehdit, kendi yarattığı akıllı makineler olacak. İnsanoğlu gerek doğal gerekse yapay tehlikelerin gölgesinde yaşamayı sürdürüyor. Bilim bize yardım elini uzatıyor. Acaba o eli zamanında tutabilecek miyiz?
alt

http://rapidshare.com/files/244456685/Dis.Chn.K_yamet_G_n__Ne_Kadar_Yakin.Okan90-Casper_2641.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/244431530/Dis.Chn.K_yamet_G_n__Ne_Kadar_Yakin.Okan90-Casper_2641.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/244183694/Dis.Chn.K_yamet_G_n__Ne_Kadar_Yakin.Okan90-Casper_2641.part1.rar.html


Mozilla Firefox 3.0.10 Portable
Reklamlara tıklayarak sitemize destek olabilirsiniz!..

Reblog this post [with Zemanta]

Filed Under:

About the Author

My name is Dinh Quang Huy or known as alias NhamNgaHanh .I made this template in magazine style and named it Simplex Darkness .I hope it helpful to persons who want a solutions for a template in Blogspot.To download this template and see template install instruction ,go to Simplex Design blog.

Leave a Reply