Boş Damacanayla Mastürbasyon Yapan Adam

Damacanaya tecavüz davasında karar
Cumhuriyet Savcılığı, su dağıtım şirketinde çalışırken asansörde boş damacana ile mastürbasyon yaparken güvenlik kamerası ile görüntülenen 27 yaşındaki N.K., hakkında “Kovuşturmaya yer olmadığı” kararı verdi.

BİZCE EVLENMELERİ YÖNÜNDE KARAR ÇIKMASI LAZIMDI YA :-)

BURSA Cumhuriyet Savcılığı, su dağıtım şirketinde çalışırken asansörde boş damacana ile mastürbasyon yaparken güvenlik kamerası ile görüntülenen 27 yaşındaki N.K., hakkında “Kovuşturmaya yer olmadığı” kararı verdi. Savcılık bu kararına gerekçe olarak ‘suçta aleniyet' ve ‘teşhir etme' unsurlarının bulunmamasını gerekçe olarak gösterdi.

Olay, Merkez Nilüfer ilçesi sınırlarındaki Batı Kent Sitesi'nde geçen ay meydana geldi. Su dağıtım şirketinde çalışan N.K.'nin, dolu damacanayı teslim etti. N.K. dönüşte boş damacana ile mastürbasyon yaptı. Bunun güvenlik kamerası ile görüntülenmesi üzerine bina yöneticileri N.K. hakkında şikayetçi oldu. Çalıştığı işyerinden çıkartılan N.K., sevk edildiği savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Savcısı Kemal Arif Özçelik, soruşturma sonunda verdiği kararda şöyle dedi: “Şüphelinin üzerine atılı fiili, aleni ortam olmayan bina asansörü içinde işlediği ve eylemin TCK'nın 225'inci maddesinde düzenlenen ‘Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılır’ hükmünün aleniyet ve teşhir etmek unsurlarının bulunmadığı hükmüyle, kovuşturmaya yer olmadığı” kararını verdi.

Savcılık kararda itiraz yolunun açık olduğunu bildirirken N.K.'ye ilişkin verilen adli tedbir kararının kaldırılmasına hükmetti.

OLAYI HATIRLAYALIM...

BURSA’nın Nilüfer İlçesi ’nde “Bu kadarına da pes artık” dedirten bir olay yaşandı. İlçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarında ve bilgisayar sisteminde arıza olunca durumu sistemi kuran firmaya bildirdi. Firma yöneticileri, arızayı gidermek için bilgisayarlı sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Arızayı belirlemeye çalışan firma, kısa süren çalışma sonunda duyanları şaşkına çeviren bambaşka bir olayı gün yüzüne çıkardı. Bilgisayar firması yetkilileri, sitenin 10’ar katlı bloklarından birinin asansöründe, binaya su getiren firmada çalışan 27 yaşındaki su dağıtıcısı Naci K.’nin yaklaşık 1 dakika boyunca boş damacanayla mastürbasyon yaptığını gördü. Bilgisayar teknikerleri, kayıtları daha da dikkatle incelediklerinde aynı kişinin aynı gün içinde iki kez su getirdiğini; boş damacanayla mastürbasyon yaptığını tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi.

ÇEŞMEDEN İÇİYORUM
Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalışsa da site sakinlerinden inşaat teknikeri
T.K. güvenlik kamerası görüntüleriyle karakola başvurdu. Yaşanan olayı seyrettiğinden beri şehir şebekesinden su içtiğini söyleyen T.K. Naci K.’den
şikâyetçi oldu. İşten çıkarılan Naci K., çıkarıldığı savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Olayın ardından sitenin içindeki duvarlara ise, su dağıtıcısının çalıştığı firmadan “Bazı nedenlerle” su alınmaması gerektiği yönünde uyarı yazıları asıldı.

HaberTürk

Filed Under: , , , ,

About the Author

My name is Dinh Quang Huy or known as alias NhamNgaHanh .I made this template in magazine style and named it Simplex Darkness .I hope it helpful to persons who want a solutions for a template in Blogspot.To download this template and see template install instruction ,go to Simplex Design blog.

Leave a Reply